23 Ocak 2011 Pazar

"YAZI MI GÜZEL ! YOKSA KAFAM MI !"

Bana öyle bir zihniyet söyleyin ki paradan sıfırlar atıldığında paranın değerlendiğini düşünsün.. ımf borçlarımızdan sıfırları silmiyorsa, bu zihin yanılıyordur.. yani yoktur böyle düşünen bir zihniyet ! ya da birisi çıkıp şöyle bir açıklama yapsın, “paramız eskiden, yamyamların paralarından daha değersizdi” bence bu kıyaslamayı ırkçı bir zihniyetle yapan kişi kameralar karşısına 2 tek atıp çıkmıştır.. paradan sıfırların atılmasını bile dünyanın herhangi bir yerindeki insanları “yamyam” olarak nitelemek nasıl bir zihniyetin ürünüdür !! ama bunu bizlere aksettirenler seçim meydanlarında “biz yunus’ların torunlarıyız, yaradılanı severiz, yaradan’dan ötürü” diyerek halka yılışırlar.. ama sonrasında kendileriyle aynı gezegende yaşamaktan başka ortak noktası olmayan insanlara yamyam derler..

Bu zihniyeti fazla merak etmenize gerek yok.. ağladığında ülkede mutlaka bir operasyonun ön hazırlıkları yapılıyordur.. güldüğünde ise bahse konu olan operasyon başarılı geçmiştir mutlaka.. hiç kadınlardan, içkiden bahsetmemesi, aslında halktan neden bu kadar uzak olduğunun bir göstergesi midir bilinmez !!

İçki içmeyi çağdaşlıkla ilişkilendiren, bizzat kendisidir.. kim çıkıpta, “ben içiyorum, ben çağdaşım, içmeyen geri kafalıdır” dedi !! ama sen söylüyorsun, hem içkiye yasak getiriyorsun, hem de çıkıp, içki üzerinden çağdaşlık eleştirisi yapıyorsun.. çağdaşlık içki kadehlerinde midir! yoksa beyinlerde mi! Bırakta ona da insanlar karar versin..

Başbakan yardımcısı mısın, yoksa yaşam koçumuz mu !

devlet ana, devlet baba ibarelerini çok dikkate almış olmasından mütevellit, halka 15 yaşında çocuk muamelesi yapmayı kendisine ilke edinmiştir sayın zihniyet.. özelimizde işiniz yok beyefendi..

zaten sex demesiyle beni şoka uğratmıştır.. sexin neslin devamı haricinde varolduğunu düşündüğünü hiç zannetmiyorum.. üreme deseydi kabul görürdü..

sorulan soruların çoğuna verebileceği bir cevap yoktur.. ama sorular karşısında, kafa karıştırmak, başka konuya geçmek gibi ciddi yetenekleri vardır..

bugün ki Bülent Arınç konumuzun nerden estiğini merak edenler için izmir’de yaptığı açıklamanın tam şekli şöyledir.. “Hayat içkiden ibaret değil. Hayat seksten ibaret değil. Bir kısım çağdaş düşünceye sahip olduğunu söyleyenler sadece içki ve seksle olaylara bakıyorlar. Evet onlar da bir insan için çok büyük ihtiyaçlar. Onlara da ihtiyacımız var. Onlar da bir şekilde tatmin edilecek ama Türkiye bir hukuk devleti. Bu hukuk devleti içinde de her şeyin bir ölçüsünün olmaması, özgürlüklerin sınırsız olmadığı gibi çağdaşlığı içki kadehlerinde aramak ve orada bulmak isteyenlere ithaf olunur”

Bülent Arınç bunları söyledikten sonra, üst katındaki öğrencilerin, ellerinde bir poşet birayla yukarı çıktıklarını gören teyze, neler kuruyordur kafasında bilinmez!!

Şimdi aceba içki midir insani ve toplumsal zararlara yol açan!! Yoksa yoksulluk, yolsuzluk, hırsızlık mıdır daha tehlikeli olan!! Hz. Muhammet kamu malından çalanların cenaze namazlarını bile kıldırmamıştır.. sahabe dahi olsalar..

Eyvah !! dinden vurdum şimdi sizi !!

MEHMET TANRIVERDİ

22 ocak 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder